Over mij

Over mij

Opgroeien in vrijheid met alle ruimte om te spelen, sporten en creatief te zijn. Ruimte vraagt voor mij aandacht. In ons gezin met 4 kinderen werd die ruimte kleiner. Je kinderen stimuleren, zo ook jezelf stimuleren, jezelf vinden en ontwikkelen.

Mijn naam is Marianne Hendriks en ik heb zelf ervaren wat Voetreflex massage met je kan doen. Je blikveld verruimen, vertrouwen hebben en weer krachtig zijn. ‘Ervaren wat het met je doet als je stil lijkt te staan, geen kant meer op lijkt te kunnen, alleen zorgen voor mijn gezin, voor wie nog belangrijk zijn…..’ Voetreflexmassage een zeer krachtige werking heeft op lichaam en geest. Zelf ervaren hoe het is om weer in beweging te komen en zelf de regie weer te hebben. Weer kunnen genieten, ontspannen zijn, krachtig en dankbaar zijn.

Opleiding gevolgd tot VoetreflexPlus Therapeut en hier kan ik mijn creativiteit in kwijt.
Deze 3-jarige HBO-opleiding VoetreflexPlus heb ik in 2018 afgerond, aansluitend de Medische Basiskennis gevolgd en in 2019 afgerond. Daarna ben ik in 2019 naar China geweest en heb daar les op de Universiteit van Beijing gehad. Zijn we in het Hospitaal geweest waar we mochten meekijken en mee handelen, hoe dagelijks daar patiënten worden behandeld als eerste uitgangspunt in hulp voor je gezondheid, hoe vanzelfsprekend deze behandelingen hier zijn. Uiteraard hebben we ook andere bezienswaardigheden in Beijing gezien en zijn we naar de Chinese Muur geweest.

Wat is de klacht en ligt dit in mijn bereik om hier verandering in te brengen. Het is genieten als iemand zo ontspannen is en ook haar eigen ruimte weer kan innemen. In mijn ruimte is dit voor mij ook ontspannen, kan ik geven, ontvangen en genieten.

ontmoeten in vertrouwen – laat jouw kracht aansturen – voor rust en ruimte

De Chinese Geneeskunde heeft een brede kijk op gezondheid, lichamelijk, geestelijk en emotioneel welzijn, dit spreekt mij enorm aan. Op een natuurlijke manier van klachten af kunnen komen of deze verminderen, met voetreflexmassage ondersteunend werken en jou de krachtige werking laten ervaren.

de verbinding zijn tussen geven en ontvangen

Bij verhindering dient de afspraak 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Als ik iemand tegenkom die iets soortgelijks meemaakt, zal ik zeker de behandeling bij Marianne aanraden. Ze is lief, neemt de tijd en de behandeling is helpend bij zeer uiteenlopende klachten.

Mijn diensten