Metamorfose

Metamorfose

Metamorfose massage is een zachte, niet-directieve behandeling die ons helpt te worden zoals we in wezen zijn. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten. Soms kunnen we daar niet goed bij of weten we niet eens welke kwaliteiten we hebben. Door metamorfose massage toe te passen kan een transformatie plaats vinden.

Metamorfose massage geeft ruimte aan de Innerlijke Levenskracht, aan je Innerlijke Intelligentie. Die Levenskracht kan ‘vastzitten’ aan oude patronen. Die kunnen hun oorsprong ook hebben in de tijd van voor de geboorte, in de baarmoeder.

Als iets ons nú raakt kunnen dit gedachtes, emoties en herinneringen uit het verleden in beweging zetten. We zitten dan vast in die tijd.

De behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom op de voeten, de handen en het hoofd. Energie volgt aandacht, energie volgt afstemming. Door je af te stemmen op de reflexzone van de wervelkolom en daar met liefdevolle accepterende aandacht bij te zijn nodig je de Levenskracht uit om te doen wat nodig is.

Robert St. John (1914-1996) die de metamorfose massage ontwikkelde, ontdekte dat hier de herinneringen liggen aan de tijd voordat je geboren werd. Hij noemde zijn ontdekking dan ook prenataal therapie. In deze prenatale periode werd de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en voor de belemmeringen die je ervan weerhouden te zijn zoals je bedoeld bent te zijn. Door vanuit liefdevolle aandacht te kijken naar wie je ten diepste bent en naar wat je tegenhoudt om zo te zijn, komt een bewustwordings-proces op gang waarin overtuigingen of gedachtepatronen die belemmeren, blokkades, losgelaten worden en levenskracht en levensvreugde een plaats krijgen.

In een tijd waarin we overstelpt worden door invloeden van buitenaf is er steeds meer behoefte aan momenten om stil te worden en te voelen van binnenuit.

Stilstaan
Staan
In beweging
In gang zetten

Kom weer bij jezelf
Krijg meer ruimte
Het word helder

De Werkgroep Metamorfose Massage Nederland beschrijft metamorfosemassage als volgt:

‘Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder.

De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.

Veel mensen hebben – net als de rups – kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent.’

Een Metamorfosemassage heeft een diepgaand ontspannend effect. De energie gaat beter stromen en (nog niet verwerkte) emoties kunnen worden losgelaten. Het leidt tot bewustwording en zorgt voor evenwicht in lichaam en geest.

Metamorfosemassage is geschikt voor iedereen: baby’s, kinderen en volwassenen en zeer effectief bij spanningen, ADHD, concentratieproblemen, slaapproblemen, autisme, hormonale klachten, het verwerken van trauma’s en rouwverwerking en in het eindstadium van ziektes. Ook als iemand geen klachten heeft, biedt de Metamorfosemassage een heerlijke ontspanning.

Tarieven

Klachtgerichte behandeling

75,00

Klacht gerichte behandeling op basis van het intakegesprek(60min).

Introductie & ontspannings-massage

€ 45,00

Kennismaking en een korte ontspannings-massage(30min).

Preventief, Ontspanning, Beauty, Gewichts-beheersing

€ 75,00

Diverse massages en behandelingen (per 60min).

Intake behandeling

95,00

Een uitgebreide intake met een korte massage(90min).

Bij verhindering dient de afspraak 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.

Toch heb ik de stap genomen om een afspraak te maken bij Centrum Eigen Kracht. Hier kreeg ik te maken Marianne, een lieve, zachte vrouw met een goed luisterend oor....

Mijn diensten